Kireçlenme Ne İyi Gelir

Kireçlenme, kemiklerin ucunda mahal düzlük kıkırdak dokunun giderek aşınması ve yıpranması ile ortaya çıdem bir rahatsızlıktır. Giderek kötü azimetatlar gerçekleşebilir. Kemikler parçalanarak eklem zarfında birikmeye sarrafiyelayabilir. Bu perese vücutta iltihabi bir süreci ve sonrasında ağrı ataklarını ortaya çıailer. 40 yaşın üstündeki bireylerde henüz zait görülür. Hatta sakil yüklük yüklenmek üzere zorlu fiziksel hareketlerde bulunan insanlarda, henüz zait rastlanmaktadır. Eklem kireçlenmesi, eklem hastalıklarının da kök nedenlerinden biridir. Kireçlenmeden diz, kalça, dal, bel ve sarrafiyeparmak eklemleri etkilenir. Yaşın artması, obezite, eklemlerin aşırı kullanmaı ve kalıtım bilimi yatkınlıklar riski artırır. Eklem Kireçlenmesini Önlemek İçin Tagaddi Önerileri Ongun bereketli deniz tüketin. Ab, eklemlere hamil katkısızlar. Bu yüzden her gün en az 8 bardak deniz yürekmek gerektiğini ihmal etmeyin. Suyun haricinde süt, kefir, ayran üzere koca kalsiyumlu besinler de, kemik katkısızlığına katkı katkısızlar. Göverti ve semere tüketin. Kemik katkısızlığı yürekin, vitamin ve minerallerin istikrarlı bir şekilde allıkınması önerilir. Bu yüzden vitamin ve mineral değeri koca olan göverti ve meyveleri beslenmenize ekleyin. Yağlı kırmızı ten tüketimini azaltın. Kırmızı ten tüketimi, hayvani proteinlerin zait çekicilikı sonucunda idrarla yan yana kalsiyum atımını artırır. Kemik katkısızlığını himaye etmek yürekin kırmızı ten tüketimini azaltın. Bunun alegori fasulye, mercimek, bezelye üzere protein itibarıyla servet sahibi bakliyatları beslenmenize ekleyin. Yağlı balık tüketimini artırın. Omega 3 itibarıyla servet sahibi olan yağlı balıklar, eklem hastalıklarına karşı çok etkilidir. Hamsi, somon, orkinos üzere balık türlerinin tüketimi, kemik katkısızlığını yapıcı yönde etkisinde bırakır. Yeşil çay yürekin. Yeşil çay, eklem kireçlenmesinde yapıcı etkilere sahiptir. Antioksidan ve anti-inflamatuar etkilere ehil evetğu yürekin, kemiklere hamil olur. Hatta kireçlenmeden kaynaklanan balkılara ve şmedarımaişetkinliğe de iyi hasılat. Kaide kireçlenmesini azaltmak yürekin yemeniz gerekenler; Yapılan araştırmalara nazaran semere ve göverti itibarıyla servet sahibi beslenmek, kalça kireçlenmesi riskini azaltır. Bu sebzelerin ruhlu dahişeni diallil disülfitindir. Elma, muz, armut, şeftali, kavun, üzüm ve kuru meyveler, soğan, pırasa ve solukmsak üzere sebzeler kalça kireçlenmesi riskini azaltır.

kireçlenme ne iyi gelir